Selecteer een pagina

Nederlands Belgische Battlefield Clan

Geschreven door FlintLock

Founder of DutchFightPlatoon.

Ben jij op zoek naar een Nederlands Belgische FPS clan?

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!!

 

DFP is opgericht in 2006, staat voor Dutch Fight Platoon en is een Nederlands-Belgische Clan waar plezier en gezelligheid voorop staat!! We zien ons zelf graag bovenin de scorelijst maar prestatie staat op de tweede plaats. Het gaat ons meer om een avondje lol hebben met vrienden en goede team-play. Elke dag spelers op Discord server onder het genot van een rondje Battlefield of een andere FPS game.
 
Wij beseffen als geen ander dat gamers spelen als ze kunnen of zin hebben en niet omdat het een verplichting is. Wij kennen dus geen stress door verplichte speeltijden en je hoeft dus ook geen hardcore speler te zijn. Als het met de prestatie wat tegen valt, komt dit vanzelf goed om samen met ons te gamen. Wij zoeken dus jou, om ons team te versterken!
 
Wat hebben wij jou te bieden?
  • Een gezellige community die open staat voor nieuwe leden.
  • Eigen Discord server (verbind mij met [DFP] Discord)
  • Teamplay en squad ervaring, zie het verschil tussen “lonewolf” en “squatting-up”
  • Geen stress, we snappen dat velen spelen omdat ze kunnen en niet moeten!
  • Geen hoge maandelijkse bijdrage, onze community is gratis en blijft gratis
Als je, voordat je lid wordt, een paar keer met ons wilt mee spelen, kun je gewoon op Discord inloggen! Iedereen is van harte welkom en het is er altijd erg gezellig. We organiseren ieder jaar een gezellige LAN-party voor alle leden.
 
Hopelijk tot ziens!

Op deze gamesite kun je alle informatie vinden over Dutch Fight Platoon.